PRISER

FOTO:

Da jeg ikke er professionel fotograf, men derimod fotograferer i min fritid og af interesse / lyst, så har jeg heller ikke 100% faste priser endnu, og jeg har heller ikke mulighed for at sige ja til alle opgaver grunden mangel på tid. Jeg har mulighed for at fotografere i weekender / ferie / helligdage og evt aften (efter normal arbejdstid som er 8-16) – helst kun i rimelig afstand af Hvidovre da jeg ikke kører bil.

Er du interesseret i gratis fotografering mod at jeg må bruge dit billede på min web side og evt. på 500PX, (Naturligvis kun foto vi er enige om), så kan du kontakte mig via kontaktfanen. Det skal være en aftale hvor vi begge synes at vi kan “få noget ud af det”, altså hvor jeg fx. kan få prøvet nogle teknikker og ideer af og hvor du måske få nogle flotte nye billeder af dig selv…

Herunder eksempler på priser:

  • Op til en times fotografering hos mig (eller I nærheden). Inkl. 4 redigerede digitale billeder i høj opløsning (300dpi jpeg format) : 800,- Kr Efterfølgende timer kr: 500,-
  • Fotografering på location (København og nær omegn) + 500,- Kr.
  • Produktfoto : priser afhænger af opgaven – ved forespørgsel – brug kontaktfanen

BANNER TIL WEBSIDE, FB ELLER ANDET:

Jeg kan lave bannere / reklamer / billeder til din webside, din Facebook, blog eller andet. du har måske et billede eller en tekst du ønsker jeg skal bruge eller vi aftaler måske at jeg finder et billede efter dit ønske ? Pris afhænger af hvilken opgave det er, men her er et par eksempler.

  • Topbanner på webside: 750 kr
  • Topbanner på FB: 500 kr
  • Eller arbejde efter timeløn : 350 kr

Eksempel på banner lavet til en blog. Dette er tegnet efter foto med tegneplade i Photoshop :

dearlittlewelt1-banner-haar

MALERI:

Har du et ønske om et maleri i bestemte farver eller af et bestemt motiv, kan du prøve at skrive til mig via  kontaktfanen Jeg har projektor og overhead, så hvis du har et betemt foto du kunne tænke dig brugt som ide, så kan jeg arbejde videre med det, fx. som på maleriet herunder.

Eksempler på priser ved akryl og lærred kunne være:

  • 100 cm x 100 cm: 6000 kr
  • 50 cm x 50 cm : 3000 kr

dobbeltportrait

Jeg kan også skabe digital-kunst efter dine billeder – dette kan have mange udtryk og du kan komme med ønsker og forslag. Her er et eksempel på et digitalt maleri over foto som jeg pt. arbejder på:

Linda

nordbred.digital