FOTO

Jeg tager primært foto af flora og fauna, og det især macrofoto – altså close-up af små fine blomster eller insekter mm. Jeg har også stor interesse i kunstfotografering, hvor interessen især falder på nærbilleder af fine detaljer set fra en anderledes og en måske overraskende vinkel der gør det svært for beskueren at gennemskue hvad det egentlig er der er fotograferet… dvs. det er mere det grafiske og kreative udtryk i billedet jeg går efter her.

Naturligvis tager jeg også mere “almindelige” portrætbilleder hvor jeg efterfølgende også arbejder meget i Photoshop / Lightroom for at få det helt rette udtryk.

Er du interesseret i min assistance i forbindelse med en fotoopgave, så kan du kontakte mig på kontaktfanen. Vær opmærksom på at jeg har fuldtidsjob ved siden af mit foto og kunst, så jeg vil normalt først kunne hjælpe efter 17 på hverdage og ellers i weekender/ferier.

Jeg leverer ikke fremkaldte foto, men du modtager digitale filer pr mail, eller via link og disse billeder kan du så bruge på din web, FB, linkedin osv eller du kan få dem fremkaldt via fx:

Pixum – Photobox – Foto.com – Photocare – Bilka Fotoservice og mange andre steder.